Проекти в изпълнение

Затворен комплекс „Букет“

Твоят мечтан дом в жилищен комплекс Букет-сгради Божур и Фрезия
Какво е различното в "Букет"?

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ, МЕСТОПЛОЖЕНИЕ И ПАК МЕСТОПЛОЖЕНИЕ
ОСИГУРЯВАЩО КОМФОРТНА СРЕДА НА ЖИВОТ, ЗДРАВЕ и ХАРМОНИЯ!

Тази философия е нашият водещ принцип при изграждането на новия жилищен комплекс „Букет“.

ИНФРАСТРУКТУРА

Създаваме нов облик в тихата и спокойна част от квартал Овча Купел.
Вярваме, че нашите проекти създават условия за НОВА СРЕДА НА ЖИВОТ. В нашето забързано ежедневие личното време е абсолютна ценност. В рамките на 10 минути трябва да намерим всичко, от което имаме нужда. Да имаме свободата да удовлетворяваме максимален брой ежедневни нужди. Последно, но и най-важно - средата на живот трябва да ни осигурява лично удовлетворение след натовареното ежедневие.

СЪВРЕМЕННА ПОДЗЕМНА И НАДЗЕМНА ИНФРАСТРУКТУРА

Изграждаме СЪВРЕМЕННА ИНФРАСТРУКТУРА - едно от най-важните условия, за да бъде кварталът чист и с правилно регулирано улично движение. Това включва изцяло новоизградена подземна инфраструктура – водопровод, канализация,газификация и качествено асфалтирани улици с отводняване и не на последно място изграждаме широки павирани тротоари с озеленяване.

СВЕТЛИНА и СЛЪНЦЕОГРЯВАНЕ

Тези фактори имат съществена роля за комфорта, здравето и настроението на хората, затова и толкова държим на отличното местоположение на сградите,на изцяло осветените улици, а дискретното фасадно и градинско осветление добавя цялостна хармония и създава вълнуващ ефект към модерния стил на живот на собствениците на имоти в този квартал.

ДЕТСКИ ПЛОЩАДКИ - МЕЧТИ, БЪДЕЩЕ И НАШАТА СПОДЕЛЕНА ОТГОВОРНОСТ

НАЙ-ВАЖНИЯТ ЕЛЕМЕНТ ОТ СОЦИАЛНАТА ИНФРАСТРУКТУРА Е ДЕТСКАТА ПЛОЩАДКА. Ще изградим общинска детска площадка (единствената в района) – иновативна и сигурна зона точно срещу комплекс Букет.

ЕНЕРГИЙНО ЕФЕКТИВНА ФАСАДА И ДОГРАМА- ЗДРАВОСЛОВНА ЖИЛИЩНА СРЕДА

НИЕ проектираме и изграждаме всички наши сгради с гарантиран сертификат за КЛАС ПО ЕНЕРГИЙНА ЕФЕКТИВНОСТ "А".

Изпълняваме всички фасади с интегрирана топлоизолационна система с дебелина на изолационния материал 20 см.Всички покриви са топлоизолирани с каменна вата с дебелина 25 см.

Всички фасадни дограми се монтират по метода на изнесен монтаж,закрепени на профили от твърд пурениет и положени паропропускливи и изолационни ленти.

Подобряваме естетиката и топлообмена у дома с дограма с нисък коефициент на топлопреминаване с троен стъклопакет с дебелина 44 мм и обков Winkhaus.

АВТОМАТИЗИРАНА ВЕНТИЛАЦИОННА СИСТЕМА С РЕКУПЕРАЦИЯ

С цел да осигурим една по-здравословна среда на живот всеки от апартаментите е проектиран с опция за монтаж на система за автоматично пречистване на въздуха с рекуперация.ТАЗИ ИНОВАТИВНА система осигурява свеж въздух в помещенията, извежда влагата и елиминира всякакви бактерии и неприятни миризми. Има възможност за добавяне на йонизиране и дифузиране на здравословни етерични масла.

ПОДОВО ОТОПЛЕНИЕ

За всички жилища в комплекс Букет се предлага опционално изграждане на подово отопление с висока ефективност. При тази система на отопление подовите повърхности са приятно затоплени и е удоволствие да стъпваш бос върху тях, особено голямо удобство за семейства с малки деца. Стени без радиатори дават неограничени възможности за декориране и допълнително място за мебели.

ШУМОИЗОЛАЦИЯ

Особено внимание обръщаме на шумоизолацията! На пода на жилищата може да се постави звукоизолационна мембрана под замазката против ударен шум, която не позволява да се предават вибрациите от ходене както по пода така и по стените на съседните апартаменти. По желание на клиентите може да се постави допълнителна шумоизолация между стените на съседни апартаменти.

АСАНСЬОРИ ОТ ИСПАНСКИЯ ЛИДЕР ОРОНА

Комплекс Букет осигурява безопасната и сигурна среда в асансьорите. Всички асансьори са безредуктивни с ниска консумация на електро енергия и безупречна ефективност.

СОЛАРНИ ПАНЕЛИ от BAUER SOLAR

Алейното осветление около сградите и в озеленения вътрешния двор ще бъде захранено от собствени соларни панели.

СОБСТВЕНА ИНСТАЛАЦИЯ ЗА СЪБИРАНЕ НА ДЪЖДОВНА ВОДА

В дворното пространство ще бъде направен сондаж за осигуряване на вода за захранване на автоматизирана система за поливане на зелените площи.

СТЪЛБИЩА И ОБЩИ ПРОСТРАНСТВА с антибактериални бои и мазилки

За общите части използваме само висококачествени каменни настилки в комбинация с декоративни мазилки и антибактериални бои.
24 ЧАСА СИГУРНОСТ в комплекс Букет
Контролът и сигурността в комплекс Букет са гарантирани от 24-часова видео охрана със сензорни датчици за движение. Достъпът до комплекса е ограничен със самостоятелен вход с чип карта.

ПРЕКРАСНА ГЛЕДКА КЪМ ВИТОША и бърз достъп до централна градска част.

Повече свободно време. По-добър социален живот. Повече светлина и зеленина.

Eлегантен вътрешен двор с достъп само за собствениците, подбрани характерни дървесни и тревни видове подходящи за конкретното местоположение.

Красива зелена територия с богата растителност,прекрасна среда създаваща успокояваща атмосфера, на която всички обитатели да се любуват по всяко време.Възможност да прекарват повече време на открито със семейството си. А докато приятелски общуват със съседите, децата ще играят спокойно в детския кът, без да се безпокоят за безопасността им.

В непосредствена близост има атрактивни възможности да практикувате любим спорт –отлични открити и покрити тенис кортове, плувни басейни, фитнес зали, велоалей за колоездене и др.забавления.Може да се отдадете на тиха кино вечер или шопинг в близкия търговски център на бул.България.

Разположен на ул."Войводина могила" №24 БУКЕТ осигурява прекрасна гледка към Владайска река.

Само на 10 минути пешеходно разстояние е разположена метростанция Овча Купел и градска автогара с възможност за бърза връзка до практически всички посоки на София и страната.

В непосредствена близост се намират множество модерни хранителни магазини,банкови клонове,здравни заведения и аптеки.

Намиращите се в радиус от 2 км училища с различен учебен профил ,детски градини и университет дават несравнимо предимство при избора на нов дом за всички възрастови групи.

Бързият и лесен достъп до бул."Цар Борис" III, бул."Овча купел" , бул."Любляна" и южната дъга на Околовръстен път осигуряват транспортна свързаност с целия град.

Ние от РЕЗИДЕНШЪЛ БИЛДИНГС ООД НЕ СЪЗДАВАМЕ МЕЧТИ,НИЕ САМО ГИ СБЪДВАМЕ.

Еднофамилни къщи „Лозенска гора“

Планински дом в комплекс Лозенска гора

Защо да избера дом в планината?

Спокойствие,тишина и песен на пойни птички . Уникалната локация на комплекс ‘‘Лозенска гора‘‘ осигурява КОМФОРТНА СРЕДА НА ЖИВОТ В ХАРМОНИЯ С ПРИРОДАТА!

Тази философия е нашият водещ мотив при избора на местоположение на комплекса в една от най-вискоите точки на с.Лозен,непосредствено на границата с Лозенска планина.

ИНФРАСТРУКТУРА

Създаваме нов облик в тихата и спокойна част на с. Лозен.

Вярваме, че нашите проекти създават условия за НОВА СРЕДА НА ЖИВОТ. В нашето забързано ежедневие личното време е абсолютна ценност. В рамките на 10 минути трябва да намерим всичко, от което имаме нужда. Да имаме свободата да удовлетворяваме максимален брой ежедневни нужди. Последно, но и най-важно - средата на живот трябва да ни осигурява лично удовлетворение след натовареното ежедневие.

СЪВРЕМЕННА ПОДЗЕМНА И НАДЗЕМНА ИНФРАСТРУКТУРА.

Няма как да имаме уютен и красив дом без СЪВРЕМЕННА ИНФРАСТРУКТУРА - едно от най-важните условия, за да бъде районът чист и с правилно регулирано улично движение. Това включва изцяло новоизградена подземна инфраструктура – водопровод, канализация,електрозахранване и качествено асфалтирани улици с отводняване и не на последно място изграждаме широки павирани тротоари с озеленяване.

СВЕТЛИНА и СЛЪНЦЕОГРЯВАНЕ

Тези фактори имат съществена роля за комфорта, здравето и настроението на хората, затова и толкова държим на отличното местоположение на сградите,на изцяло осветените улици, а дискретното фасадно и градинско осветление добавя цялостна хармония и създава вълнуващ ефект към модерния стил на живот на собствениците на имоти в този комплекс.

ДЕТСКИ ПЛОЩАДКИ -МЕЧТИ,БЪДЕЩЕ И НАШАТА СПОДЕЛЕНА ОТГОВОРНОСТ

НАЙ-ВАЖНИЯТ ЕЛЕМЕНТ ОТ СОЦИАЛНАТА ИНФРАСТРУКТУРА Е ДЕТСКАТА ПЛОЩАДКА. В с.Лозен има няколко нови общински детски площадки в непосредствена близост до комплекс Лозенска гора.

ЕНЕРГИЙНО ЕФЕКТИВНА ФАСАДА И ДОГРАМА- ЗДРАВОСЛОВНА ЖИЛИЩНА СРЕДА

НИЕ проектираме и изграждаме всички наши сгради с гарантиран сертификат за КЛАС ПО ЕНЕРГИЙНА ЕФЕКТИВНОСТ ‘‘А‘‘.

Изпълняваме всички фасади с интегрирана топлоизолационна система с дебелина на изолационния материал 20 см.Всички покриви са топлоизолирани с каменна вата с дебелина 25 см.

Всички фасадни дограми се монтират по метода на изнесен монтаж, закрепени на профили от твърд пурениет и положени паропропускливи и изолационни ленти.

Подобряваме естетиката и топлообмена у дома с дограма с нисък коефициент на топлопреминаване с троен стъклопакет с дебелина 44 мм и обков Winkhaus.

АВТОМАТИЗИРАНА ВЕНТИЛАЦИОННА СИСТЕМА С РЕКУПЕРАЦИЯ

С цел да осигурим една по-здравословна среда на живот всяка къща е проектирана с опция за монтаж на система за автоматично пречистване на въздуха с рекуперация.ТАЗИ ИНОВАТИВНА система осигурява свеж въздух в помещенията, извежда влагата и елиминира всякакви бактерии и неприятни миризми. Има възможност за добавяне на йонизиране и дифузиране на здравословни етерични масла.

ПОДОВО ОТОПЛЕНИЕ

Всички жилища в комплекс Лозенска гора се предлагат с изградено подово отопление с висока ефективност. При тази система на отопление подовите повърхности са приятно затоплени и е удоволствие да стъпваш бос върху тях, особено голямо удобство за семейства с малки деца. Стени без радиатори дават неограничени възможности за декориране и допълнително място за мебели.

ШУМОИЗОЛАЦИЯ

Особено внимание обръщаме на шумоизолацията! На пода на жилищата може да се постави звукоизолационна мембрана под замазката против ударен шум, която не позволява да се предават вибрациите от ходене както по пода така и по стените на съседните стай. По желание на клиентите може да се постави допълнителна шумоизолация между стените на съседни къщи.

СОЛАРНИ ПАНЕЛИ от BAUER SOLAR.

Алейното осветление около сградите и в озеленените вътрешни дворове ще бъде захранено от собствени соларни панели.

СОБСТВЕНА ИНСТАЛАЦИЯ ЗА СЪБИРАНЕ НА ДЪЖДОВНА ВОДА

В дворното пространство ще бъде направен сондаж и разположен подземен резервоар за осигуряване на вода за захранване на автоматизирана система за поливане на зелените площи.

ОБЩИ ПРОСТРАНСТВА с контрол на достъпа

Контролът и сигурността в комплекс Лозенска гора са гарантирани от 24-часова видео охрана със сензорни датчици за движение. Достъпът до комплекса е ограничен със самостоятелен вход за всяка къща с чип карта.

ПРЕКРАСНА ГЛЕДКА КЪМ планината и бърз достъп до централна градска част.

Уникалната природа на Лозенска планина предразполага към приятно изживяване на свободното време.

Неповторими песни на пойни птички,винаги зелената гора и специфично утринно огряване над всички къщи осигуряват комфорт и социален живот на обитателите.

Eлегантен вътрешен двор с достъп само за собствениците, подбрани характерни дървесни и тревни видове подходящи за конкретното местоположение.

Красива зелена територия с богата растителност,прекрасна среда създаваща успокояваща атмосфера, на която всички обитатели да се любуват по всяко време.Възможност да прекарват повече време на открито със семейството си. А докато приятелски общуват със съседите, децата ще играят спокойно в зеления двор, без да се безпокоят за безопасността им.

Местоположението на комплекс Лозенска гора предлага бърз достъп до всички градски локации и удобства,и много възможности за разходки и походи по различни еко пътеки.

В непосредствена близост има атрактивни възможности да практикувате любим спорт –отлични открити и покрити тенис кортове, плувни басейни, фитнес зали, велоалей за колоездене и др.забавления.Може да се отдадете на тиха кино вечер или шопинг в близкия търговски център София Ринг МОЛ.

В непосредствена близост се намират множество модерни хранителни магазини,банкови клонове,здравни заведения и аптеки.

Намиращите се в радиус от 500 м. училище и детска градина дават несравнимо предимство при избора на нов дом.

Бързият и лесен достъп до бул.‘‘Цариградско шосе‘‘ и южната дъга на Околовръстен път осигуряват транспортна свързаност с целия град.

Избирайки своя нов дом в комплекс Лозенска гора,сбъдваш една своя мечта.

Сграда „Лауреа“

Жилищна сграда Лауреа се изгражда в кв.Триъгълника на тиха и спокойна улица "Чайка" №1

Срещу сградата е разположен багото озеленен парк,в който ще изградим нова детска площадка с модерни съоръжения за игра.Метростанция Хан Кубрат е само на 150 м,което осигурява отлична транспортна комуникация с целия град.

Екстериорът представлява композиция от строга изтънченост, с мисъл за изчистен, стилен дизайн, вграждайки в основите концепцията за архитектура, която допринася за здравословен начин на живот и естетическа красота, с перфектен подбор на материали, осигуряващи дълъг живот, лесна поддръжка и ниски енергийни разходи за бъдещите собственици.

Предвиден е един вход към жилищната част със съответната вертикална комуникация - стълбищна клетка и асансьор. В сградата са проектирани 40 апартамента, от които 1 за хора в неравностойно положение.

Подходът към сутеренните нива е осигурен посредством рампа, отвеждаща до 40 гаражи и паркоместа, ситуирани в 2 подземни нива.

На партерния етаж са разположени вход на сградата с рампа за хора в неравностойно положение,подход към озеленен вътрешен двор, фоайе с интериорно оформление,стълбищна клетка, асансьор и пространство за велосипеди.

На първи, втори, трети, четвърти, пети и шести етаж са разположени общо 40 едностайни,двустайни и тристайни апартамента.

В непосредствена близост са множество обществени обекти и паркове, сред които учебни институции, болници, хипермаркети, спортни центрове и основни пътни артерии, с бърз и удобен достъп до градски транспорт.

Комуникация:

 • Трамвайна линия №7-спирка на 100 м
 • Метростанция „Хан Кубрат“ – спирка на 150 м
 • Бул.Ломско шосе

Училища, детски градини и обществени учреждения в близост:

 • Частно немско училище "Веда"
 • 172 ОДЗ
 • 6 ОДЗ
 • 16 ОУ "Райко Жинзифов"
 • 101 СУ "Бачо Киро"
 • ДКЦ-8
 • Общински културен институт "Надежда"

Развлечения и забавления и възможности за пазар:

 • Хипермаркет Била,Фантастико, Кауфланд, търговски обекти, банки, аптеки, кафенета и ресторанти
 • Кучешка градинка „ОК“
 • Парк „Надежда“
 • Парк „Горска култура“
 • Парк „Горна баня“
 • Парк „Кукуряк“
 • Храм „Свети Дух“

Сграда „Хризантема“

Сграда "Хризантема" се намира в село Герман, разположено близо до брега на река Искър. Отстои на на 11,5 км югоизточно от центъра на София и осигурява бърз достъп до Околовръстният път.

Сградата се състои от четири жилищни етажа, с едно стълбище, асансьор, обслужващ партера и жилищните етажи.

Партерът се състои от входно преддверие, два тристайни апартамента и седем гаража.

Първи и втори жилищни етажа са идентични и се състоят от етажно преддверие, един двустаен и три четиристайни апартамента.

Подпокривният етаж се състои от етажно преддверие и 2 тристайни апартамента.