Новини

Моят нов дом е моята сбъдната мечта

07/02/2022

Всяко дете с молив в ръка рисува къщи, първите черно-бели скици са без прозорци, после се появават врати, червен покрив и накрая комин с пушек, но винаги има слънце,трева и цветя. Тези детски рисунки олицитворяват мечтата на всеки човек за собствен дом в уютна и достъпна среда. Следвайки своя път на развитие порасналото дете продължава да чертае мечатания дом, добавя нови идеи, а когато го намери осъзнава, че е сбъднало една своя детска мечта.

Но как да изберем перфектното жилище за нас

Първият дом е като първото колело за детето.То се учи на него, пада и става, понякога плаче, но винаги продължава. Всички сгради имат основи, стени и покрив, но за перфектен дом най-важното е местоположението и заобикалящата го среда.

За да намерите мечтания си дом, Ви трябват желание,умения и доза късмет.

В съвременния свят на неограничен информационен поток, хората са наясно какво трябва да знаят предварително за един апартамент преди да го закупят, но някои важни неща не трябва да се забравят никога. Когато предварително сте се подготвили, ще Ви бъде много по-лесно да намерите своя мечтан дом и ще допускате много по-малко грешки.

След местоположението най-важно е високото качесто и енергийна ефективност

Качество

За да си заслужава инвестицията в един имот, строителството трябва да е качествено и дълготрайно във времето. Купувачите трябва да обръщат голямо внимание на качеството. Строителните технологии се развиват и променят много динамично и всяка нова сграда има множество подобрения и нови функции. Всеки предпиемач трябва да влага нови и по-добри материали и да се старае да даде най-доброто на клиента.

Енергийна ефективност и бъдещи разходи

Първоначалната инвестиция за закупуване на един имот е еднократен разход,но разходите за експлоатация са за целия период на ползване.Всеки ден ние правим разходи за отопление,охлаждане,осветление и поддръжка на жилището,затова тези разходи трябва да са минимални,но те зависят от енергийната ефективност на сградата и използваните технологии при изграждане.Най-добрите и енергийно ефективни сгради са онези,който отговарят на стандартите за пасивни сгради или сгради с близко до нулевото енергийно потребление.

Жилище, което отговаря на вашия стандарт на живот

Като най-важен приоритет трябва да се намери дом, който да отговаря на Вашите нужди и да ви помогне да сбъднете вашите мечти.

Житейските нужди и желания трябва да са на първо място. Изберете апартамент, който отговаря на критериите Ви. Пазарът на жилища е твърде променлив и непредсказуем, за да си купите дом само защото смятате, че той ще доведе до голяма краткосрочна финансова възвръщаемост. Това разбира се може да се случи, но ако купувате жилище, за да живеете в него не трябва да се интересувате само от неговата възвръщаемост. Вашите нужди трябва да са на първо място.

Детайлите

Трябва да обръщате внимание на детайлите. Те са много важна част, която е понякога е доста определяща.

Хубаво е купувачите да се вглеждат в топлоизолацията, в дограмата, в материалите, които са използвани. Важни са функционалностите на едно жилище.

Много е важно да се съчетават красив външен вид на сградата с висококачествени материали и функционалност. Не трябва да се прави компромис нито с качеството, нито с външния вид.

Бъдещи планове

Всеки дом е голяма финансова инвестиция, която всеки човек трябва да направи,но винаги трябва добре да помисли и да прецени дали има възможности.

Почти половината (46%) от всички собственици на жилища живеят в първия дом, който някога са закупили. Нашият съвет е да си купите дом, в който искате да живеете днес с необходимите функции и пространство както сега, така и за в бъдеще.

Ние от Резиденшъл билдингс реализираме проектите си чрез най-добрите материали и инженерни практики. Те са винаги съобразени с най- новите европейски стандарти за строителство и енергийна ефективност.

Създаваме сградите си с безкомпромисно внимание към детайла, прецизно изпълнение и перфектна пропорция между естетика и функционалност. Всичко това допринася, хората намерили своя дом при нас да се чувстват уютно и комфортно.

Това са сградите, които ние предлагаме, а тук можете да намерите все още свободните ни апартаменти. Сигурни сме, че някой от тях отговаря на Вашите критерии и е подходящ за Вас. Надяваме се да успеем да сбъднем Вашите мечти и да намерите своя дом при нас. Изпратете ни вашето запитване и ние ще се свържем с Вас.

Назад


Адрес

гр. София
ж.к. Дружба II
ул. "Полк. Хр. Арнаудов" № 8
ет. 2, офис 3
тел.: 0887 524 831, 0898 416 522
e-mail: